jueves, 9 de abril de 2009

Dimecres, 8.


Avui es tractarà sobre les festes que fa el poble, i tot el que fan els joves.

Aquesta setmana, el MMMRET2 tenia planejat anar a Marratxí, a casa de na Rosa, perquè feien una festa. Els nins, toquen cançons amb els seus instruments, i fan un concert. Estirien al garatge la tarda, i dormirien tot dins la casa. Pero el problema es que, es Setmana Santa, i en Tomeu i na Malen participen a la processó i més coses, així que no se ha pogut fer. I bé, na Marga va pensar de anar a ca seva, perquè els seus pares no hi son, son de viatge. Dilluns, na Rosa es va posar malalta, i tot enpitjorar, perquè alomillor no podria venir a la festa. Pero el dimecres, na Rosa va estar millor, i tot es va arreglar.
Dimecres era el darrer dia de escola, les del Sant Josep, acabaven a les 11, i els de Sineu, a les 12. Elles, varen pensar de anar a Santa Eugènia, per estar un rato, ja que se aburriren a ca seva totes soles. Varen quedar moltes, per agafar el tren cap a Sta Maria. Eren na Marian, na Joana, na Vico, na Alicia, na Mª Del Mar, na Malen i na Rosa. Totes agafaren el bus 5 cap a la plaça Espanya, per agafar el tren cap a Sta Eugènia. En teoria, na Alicia i na Vico, amigues de na Rosa, tenien que aturar a Es Pont d'Inca per anar a ca na Rosa, pero tambè se apuntaren a anar a Sta Eugènia. Agafaren el tren, i arribaren a Sta Maria. Na Joana s'envà anar a ca seva, ja que ella viu a Sta Maria, igual que na Marian, pero na Marian es quedà amb totes les altres, ja que esperava al seu atlot Miquel per anarse'n junts; ella viu a Sta Maria i ell a Sta Eugènia.
Es quedaren totes, fent fotos, ja que tenien que esperar es Tib per arribar al poble. Quan va arribar, na Marian se'n va anar amb el seu atlot, i na Vico, na Alicia i na Rosa es montaren al bus. Na Malen i na Mª Del Mar se anaren amb sa mare a comprar.
Quan les tres arribaren al poble, varen veure que en Tomeu les esperava a la aturada, i s'envaren anar tots quatre cap a ca na Malen. Però com varen veure que plovia, varen anar a ca en Marc. A els de Sineu, lis varen donar les notes aquell dia.
Arribaren, i trobaren a nen Marc tocant la guitarra, i a nen Toni que anava amb bicicleta donant voltes amb un amic seu. Tots entraren a ca en Marc, i varen estar un rato riguent, i passant-ho bé. Més tard arribà na Malen, dient que aniguessim ses nines correnssos cap a ca seva, que sa mare ja feia el dinar. Dinarem, i anaren a fer una volta, les nines, i varen fer fotos.
I finalment, agafaren el bus na Vico, na Aicia i na Rosa, cap a ca na Rosa, que allà lles esperaven les es mares elles dues. Ana Vico i a na Rosa, lis haguès agradat quedarse molt més temps amb ells sobretot; però es veia que a n'Alicia ja frissava de anarse'n.
Un gran dia per tots. I se espera sa festa a ca na Marga.

No hay comentarios:

Publicar un comentario