lunes, 6 de abril de 2009

ELLS.

A aquesta entrada, xerrarem de cada un dels components masculins del grup MMMRET2. Són quatre nins:

Marc: Un jove de 15 anys, i estodia a l'institut de Sineu. Alt de ulls marrons, pèl curt i castany. Viu a Sta. Eugènia amb la seva germana petita Paula i els seus pares. No te cap animal de companyia, pero el seu veinat té un moix que casi sempre va a ca seva. Aquest any els estudis li han anat molt millor que tots els altres. Dorm molt, ja que sempre li diuen 'marmota'. Li agraden totes les nines, cada dia una diferent. Simpàtic, atractiu, actiu, juga a futbol... Toca la guitarra, pero tambè sap tocar el baix i la bateria. Riu de una manera molt especial :D.
Elan: Té 14 anys, pero en desembre farà els 15. Té els ulls petits i marrons, i té el pèl rissat i llarguet. Tambè viu a un pis de Sta Eugènia. Té un germà petit i viu amb els pares. Ell tambè toca la guitarra, el baix, el piano i tambè un poc la bateria. És molt graciós, simpàtic i.. SOBRAT. Està realment enamorat, i se espera que acabi com ell vol. Els estudis no li van massa bé. És molt actiu; li encanta la naturalesa; es un lloc a on ell diu que pot respirar aire que no estigui contaminat, desconectar de tot, i viure de ella. Li agraden molt les aventures, i la música. Ara mateix, està component una cançó.
Tomeu: Té 15 anys, i li agrada molt fer-se el gran! És el més tranquil. Alt, pèl llarg i rós, ulls verds-blaus. Viu a Sta. Eugènia amb tots els altres. Té un germà gran, i viu amb els pares. Té un baix, que és del seu germa, i està en procés de saber tocar-lo. Li diven el Rei de les sobrades, ja que en diu moltes, i reim molt amb ell. Té atlota, na Rosa. Els estudis no li han anat massa bé aquest any, pero se esforça per aprovar. Li encanta la música, sempre que pot balla a la seva manera. Viatja molt, sobretot per Amèrica. Aquest any, té planejat anar-hi, per ajudar als mes necessitats. Té una gran característica i es que, li diven que es pareix a un vampir, ja que te els ullals molt afilats, no li agrada la llum i moltes coses més.
Toni: Té 14 anys, i es pareix molt a n'Elan. És molt alt, pèl rós i curt, i molt prim. Menja molt, cada vegada que van tots junts a sopar o a menjar, se menja el seu plat més els dels altres. És un nin amb molt de motes: piezito, feo, hermanito, hamilton.. Viu a ses afores de algaida, i viu amb els pares i una germana de un any més petita. La mare no es de aquí, és de Anglaterra, pero el mare sí es de aquí. Toca la bateria, i intenta tocar el baix. Tambè canta. Té atlota, na Marga. Éll sí que és molt actiu, no te vergonya de res, i no li importa el que digui la gent. Té dos cans. Els estudis li van mes o menys be. També li agrada molt la música. Te ajuda en tot, i sempre crida a les amigues per teléfono. Sempre et fa riure, quan estás malement.

No hay comentarios:

Publicar un comentario