martes, 7 de abril de 2009

Nines


A aquesta xerrarem de ses nines del grup, MMMRET3. Son tres:


Marga: Una atlota de 15 anys. Molt alta i prima, pèl llarg, llis, i rós, ulls grans i marrons. Jugava a bàsquet; pero ara no pot ja que té una lesió greu al genoll, i no pot fer esport, pero ella igualment en fa. Tá atlot, en Toni. Viu a Stà Eugènia, els caps de setmana, ja que entre setmana viu a un pis de Palma, perque va a l'institut Sant Josep Obrer. Viu amb els seus pares, i té una germana petita, na Joana. Li agrada molt l'esport, tambè fa Orientació. Li agrada ballar salsa, mes ella i na Rosa se volen apuntar a classes. És molt bona estodiant, els estudis li van molt bé. És guapa, simpàtica, cotilla, graciosa... Pero és la més tranquila de totes.

Malen: Atlota de 14 anys, pero que el 31 de agost en farà 15. Alta, pèl llarg, rissat i negre, i ulls petits i marrons. Viu a un chalet de Sta Eugènia, amb la seva germana major Mª del Mar, i els seus pares. Té dos moixos (un d'ells sord), i un ca; (Mixu, Vainilla i Fosc). És guapa, amable i molt mimosa. A vegades és molt mal humorada, i crida molt! També va a Sant Josep Obrer. No fa esports, ja que, té un problema al cor, que la prohibeix de botar, corre... exercicis de esforç. Tots esperam que se acabi, i ella estigui bé. Li agrada molt la musica, i cantar. Canta molt bé, de gran vol ser cantant. Els estudis li van més o menys bé, pero se esforça molt. De amors, hi ha sospites, pero no se sap res... És amiga de na Rosa desde petites, mai se han separat.

Rosa: Atlota de 14 anys també, i fa els 15 el 24 de agost. És la més baixeta, pèl llarg i castany, de ulls marrons. Viu a un chalet a Marratxí, amb els seus pares i el seu germà petit, Javier. No té animals de companyia, pero té que comprar-ne un. És simpàtica, també cotilla, i dolça. A vegades molt activa, i es pensen que est à loca. Té atlot, en Tomeu. Li agrada molt la música, sobretot la música Rock. Té una guitarra elèctrica, i vol anar a classes aquest estiu, ja que li agrada molt. No fa esport, però vol anar al gimnàs. No pot fer massa esforços tampoc ja que, és asmàtica, i ha tengut molt de problemes. Li agrada molt el ball, ja que na Malen i ella ballen quan estan aburrides. Els estudis li van bé. És la que té més problemes per poder quedar amb tot ells, perquè viu enfora de tot, i li encantaria viure a Sta. Eugènia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario